Setmana de la Ciència 2022

Setmana de la Ciència 2022

Aquest 2022 fes de la Setmana de la Ciència quelcom emocionant per a l'alumnat. Primària, secundària o batxillerat, tenim un espectacle que trencarà estereotips, emocionarà al teu alumnat i li aproparà la ciència com mai. Aprofita els descomptes d'inscriure't ara.

JA TENIM AQUÍ ELS RESULTATS DE L'EDICIÓ D'ENGUANY:

UN PLAER PORTAR ELS MONÒLEGS CIENTÍFICS A TOR ARREU.

Aquest mes de la ciència farem que l'alumnat gaudeixi d'un dia STEAM molt especial.

Durant el mes de novembre tens una oferta especial per gaudir dels nostres espectacles

ALUMNAT DE SECUNDARIA, BATXILLERAT I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Per als joves oferim el nostres Monòlegs Científics. Ideal per despertar vocacions i trencar estereotips en joves de secundària i batxillerat.

Es tracta d'un espectacle fresc i divertit, on parlem de la ciència més puntera, com les implicacions de la tècnica d'edició genètica CRISPR o el Biofilm Bacterià, així com de temàtiques relacionades amb el currículum educatiu com la Taula Periòdica, a més de temes d'interès per a l'alumnat com el funcionament de la transmissió de dades mitjançant dispositius mòbils (5G).

Pre-Inscriute sense cap compromís i t'informarem de com pots gaudir de fins a un 50% de descompte en aques espectacle.

ALUMNAT DE PRIMÀRIA

Orilo i Arlequina et van acompanyar durant aquesta pandèmia amb Aprendemos en Casa i Aprendemos en Clan de RTVE. I ara ompliran de ciència i riures la teva escola amb el seu espectacle en directe CLOWNTÍFICS. Un espectacle de clown i una activitat educativa de ciència, d'una hora de durada i dirigit a gent a partir de 4 anys. A través de l'experimentació i el joc aprendrem conceptes científics a l'hora que nens i nenes es converteixen en autèntics investigadors.

Pre-Inscriute sense cap compromís i t'informarem de com pots gaudir de fins a un 50% de descompte en aques espectacle i convertir als petits en científics destrullinants.

Aquestes activitats estan co-finançades per:

No items found.